Amtmann

Livet på toppen
5.-10. etasje

I toppen av Amtmann finner du Villa Amtmanns største og mest eksklusive leiligheter med en flott arkitektur som er tilpasset villabebyggelsen oppover åsen. Toppleilighetene får den fineste utsikten, de beste solforholdene og økt standard på materialvalg. Her får du blant annet 1-stavs parkett med varme i gulvet, vindusscreens, Miele hvitevarer mm.

Se boligvelgeren

Amtmann

Kalfarets hengende hage
1.-4. etasje

Mellomhuset, nederste del av Amtmann vil ha mørke farger og et dempet visuelt ut trykk. Fasaden her vil preges av teglstein, balkonger og stuevinduer. I tillegg vil veggflatene beplantes med klatreplanter og hengeplanter, og slik gi en grønn og levende fasade. Godt utvalg av ulike størrelser. Takket være det luftige gårdsrommet foran mellomhuset, vil selv de nederste leilighetene ha godt lysinnslipp.

Se boligvelgeren

Betanien

Landemerket

En unik mulighet til å bo i et bergensk landemerke! Den historiske fasaden på Betanien gjenoppbygges i tråd med opprinnelig utseende.

Det blir leiligheter med et klassisk uttrykk og tre meters takhøyde i flere av leilighetene! Som en kjærkommen bonus vil leilighetene i Betanien få tilgang til sin private takhage på toppen av Amtmann.

Se boligvelgeren